Especialidades


Buitenom onze menukaart serveren wij nog heerlijke specialiteiten op traditioneel Spaanse wijze. Bekijk hieronder wat wij u te bieden hebben!

Waarschijnlijk het meest bekende en typische gerecht uit Galicie: Polbo a feira. Het is in geheel Spanje geliefd als tapa en wordt buiten Galicië simpelweg Pulpo a la gallega genoemd. Het is gekookte octopus (pulpo) uit Galicische wateren die men in stukjes knipt en op eenvoudige, traditionele wijze serveert. Het gerecht ontbreekt op geen enkel feest in Galicië!  

€14,-

Pierna de cordero manchego +/- 900gr. 

Supermalse lamsbout gegaard in  tijm, rozemarijn, knoflook, olijfolie, boter, zwarte peper en zout. Perfect om te delen met 2 tot 4 personen!

Geserveerd met frites en salade.


€47,50

PAELLA Mixta
Één van onze populairste gerechten op ons menu! Huisgemaakt, rijk gevuld met schaal-schelpdieren en kip!




€22,50

Chipirones enharinado con allioli

Gefrituurde, licht bebloemde pijlstaartinktvis, geserveerd met allioli.




€6,50 

Bebidas

Ambar clásica cerveceros 1L.

Heerlijke pilsner om met uw vrienden te delen!



€8,50

Aigua Valencia

 Aigua de València de nieuwste zomerhit uit het zonovergoten Spanje. Je zou denken  dat het om bronwater uit Valencia gaat, maar niets is minder waar! Aigua de València, is dé cocktail van Valencia. Lekker als aperitief of in combinatie met tapas. 

Cocktail €6,50